ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ – ΑΝΟΙΞΗ

Το Cardiomedica παρέχει υποστήριξη πλέον σε κάθε ενδιαφερόμενο κάτοικο της Άνοιξης και των Βορείων προαστίων που επιθυμεί καρδιολογική εξέταση. Οι καρδιολόγοι του κέντρου μας με ιδιαίτερη εμπειρία και φροντίδα προς τον ασθενή θα σας ρωτήσουν για τα συμπτώματα που εμφανίζετε, έτσι ώστε να μπορέσουν να προβούν στην κατάλληλη εξέταση καρδιάς.
Οι καρδιολόγοι Άνοιξης της ομάδας του Cardiomedica είναι ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και δέχονται την επίσκεψή σας κατόπιν ραντεβού.
Προλάβετε την ενδεχόμενη πάθηση της καρδιάς σας με προληπτική εξέταση στο ιατρικό μας κέντρο. Το καρδιογράφημα, το τεστ κόπωσης, το χόλτερ ρυθμού, το χόλτερ πίεσης και το τρίπλεξ καρδιάς, είναι μερικές από τις συνήθεις εξετάσεις που είναι απαραίτητες για την αποφυγή επικίνδυνων νοσημάτων της καρδιάς όπως στεφανιαία νόσος, συγκοπή, αρρυθμίες, καρδιακή ανεπάρκεια κ.α.
Εμπιστευτείτε τους καρδιολόγους Άνοιξης του Cardiomedica για να έχετε σε σωστή τιμή την πλέον αξιόπιστη καρδιολογική εξέταση. Οι καρδιολόγοι μας μπορούν να παράσχουν και υπηρεσίες κατ’ οίκον σε κάθε περιοχή της Άνοιξης Αττικής.